Boxspring 180×220: een grote maat boxspring!

Slaapt u graag overdwars of bent u groter dan gemiddeld? Dan is een boxspring 180×220 voor u de uitkomst! Niets is vervelender dan in een te klein of te krap bed slapen. Ongeacht hoe groot of hoe smal u bent, u wilt gewoon lekker liggen en van uw nachtrust genieten. Slapen we niet goed? Dan vinden we het de dag erna niet zo gezellig! Niets is belangrijker dan een fijn en ruim bed en dat u uitgerust bent! Bij Slaapspecialist van der Schuit bent u aan het juiste adres voor het vinden van een heerlijk ruime boxspring 180×220 . In een breed assortiment bieden zij verschillende soorten boxsprings aan. Bent u op zoek naar een boxspring bekleed met stof of met leer? Dit is allemaal mogelijk bij van der Schuit!

Vele mogelijkheden boxspring 180×220

Als u op zoek bent naar een boxspring 180×220 dan heeft u een ruime keuze in verschillende onderdelen. Een boxspring is niet zo maar een bed, nee een boxspring is een bed met verschillende lagen. U kunt kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Naast het kiezen van een ombouw heeft u ook een ruime keuze uit verschillende toppers. Deze toppers plaatst u op uw boxspring, zo krijgt u een matras. Vindt u één topper te weinig? Dan plaatst u er een tweede op, zo gemakkelijk gaat dat! U heeft daarnaast nog een ruime keuze in verschillende poten, hoofdboorden en voetenboorden. De keuzes zijn enorm en de adviseurs van Slaapspecialist van der Schuit helpen u hier graag bij. Door al deze onderdelen te combineren creert u een prachtig samengestelde boxspring helemaal naar uw wens!

Boxspring 180×220 bij Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak in Geldermalsen, in de regio van Utrecht/Den Bosch/Nijmegen. Zij zijn voor u dé specialist voor het vinden en samenstellen van uw gewenste boxspring 180×220. Door hun jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort weten zij als geen ander hoe ze u goed kunnen helpen. Slaapspecialist van der Schuit heeft een groot assortiment voor een goede nachtrust. Naast boxsprings verkopen zij ook kussens, matrassen en lakens. Bent u op zoek naar een boxspring maar wilt u een maatje kleiner dan 180×220? Slaapspecialist van der Schuit biedt u een ruim assortiment aan in verschillende boxspring afmetingen. In de showroom in Geldermalsen kunt u alle boxsprings zelf uittesten. Bent u op zoek naar een boxspring 140×200, boxspring 160×200, boxspring 180×200 of boxspring 180×220? Alles is mogelijk!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.