Bouwkundig adviesbureau voor een goede verbouwing!

1 Voor iedereen die van plan is om zijn of haar woning te verbouwen of iets te veranderen is dit artikel geschreven van vandaag. Ik ga het in dit woon blog namelijk weer over iets hebben waar je misschien wat aan hebt. Zo hebben we namelijk laatst bij mij thuis onze woning wat ruimer gemaakt en hiervoor hebben wij Bouwkundig adviesbureau ingeschakeld om te weten of dit wel kan bij ons. Dit bedrijf heeft voor ons het hele huis aan de achterkant nagelopen en de historie om te kijken of dit wel mogelijk was. Zo hebben we eerst samen rond de tafel gezeten om te kijken hoe en wat er mogelijk is na dat hij de controle had uitgevoerd.

De bouw kon beginnen.2

Aangezien alles goed was in en rond om het huis kon de bouw gewoon beginnen. Bouwkundig adviesbureau regelde voor ons een aannemer en het was aan ons dus alleen te betalen. De uitbouw is nu al een tijdje af en we geniete er erg van vooral die extra ruimte is lekker. Ben jij ook van plan te verbouwen neem dan snel een kijkje op de website en laat je verbazen!

De service is ook heel goed!

Mocht je vragen hebben dan kan je altijd mailen of bellen naar dit bedrijf. Er is altijd wel een deskundig iemand die je te woord kan staan. Dit was bij mij ook het geval, ik kreeg bij elke vraag wel iemand met verstand over de vraag aan de lijn dit is erg prettig.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.