Bestel direct rookafvoeren op Bouw-Handel.nl

Deze webwinkel is de dubbelwandig rookkanaal specialist. Je vindt hier verschillende rookkanalen van topmerken. De rookafvoeren beschikken over brandvrij keramisch wol tussen de wanden, dit zorgt ervoor dat de hitte niet overslaat op zijn directe omgeving zoals de schoorsteenmantel. Bij Bouw-Handel.nl koop je ook de ISOduct afvoerkanalen. Dit zijn de veiligste rookkanalen van Europa. Dit komt door het brandvrije materiaal om de kokers, uiteraard is het bij de andere kanalen ook mogelijk deze te omhullen met een brandvrij materiaal. Naast de volledige rookafvoeren biedt de online bouwmarkt ook losse onderdelen aan. Dit zijn bijvoorbeeld onderdelen die nodig zijn voor het installeren en bevestigen van de rookkanalen.

Hulp nodig?

Met tien jaar ervaring kun je ervan uit gaan dat de dubbelwandig rookkanaal specialist jou perfect advies kan geven over de aanschaf van een rookafvoer. Naast de website met uitgebreide informatie is het altijd mogelijk om contact op te nemen met een van de specialisten voor persoonlijk advies. De klantenservice is op kantooruren geopend. Wil je liever langskomen dan is dat ook mogelijk in de showroom van de webwinkel in Nieuw Vennep.

Bij de dubbelwandig rookkanaal specialist koop je eenvoudig en betrouwbaar online

Heb je een keuze gemaakt? Dan bestel je de producten eenvoudig online via de webwinkel. De producten zullen vervolgens op de door jullie overeengekomen datum bezorgd worden. Maar liefst 98% van de aangeboden producten kunnen binnen een week geleverd worden. Wil je de producten liever zelf op komen halen dan is dat uiteraard ook mogelijk. De site is goed beveiligd waardoor je veilig online kan betalen met VISA, MasterCard of iDeal. Liever achteraf betalen? Het is mogelijk om tot veertien dagen na de leverdatum te betalen via een factuur achteraf.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.