Bereken eenvoudig hoeveel grind u nodig hebt

Bereken eenvoudig hoeveel grind u nodig hebt

U wilt grind bestellen, maar u moet natuurlijk eerst weten hoeveel grind u nodig hebt. Wij leggen het graag aan u uit. Per vierkante meter heeft u ongeveer 75 kilogram grind nodig. Dit bedekt de oppervlakte met een dikte van 5 centimeter. Wilt u de oppervlakte wat dikker leggen? Dan kunt u 85 kilogram aanhouden per vierkante meter. Dan heeft u een dikte van ongeveer 6-7 centimeter. Wij raden u altijd aan om te kiezen voor 5 centimeter, dit is de ideale dikte voor het leggen van grind en split. Meet de oppervlakte op en bereken meteen hoeveel grind u nodig hebt!

Grind online bestellen? Siergrind33.nl. Siergrind tegen de beste prijs. Siergrind33 heeft een ruim aanbod grind, split, keien, rotsen etc. in hun assortiment. Zo heeft u maar liefst 122 verschillende soorten grind en split waar u uit kunt kiezen, met verschillende kleuren en afmetingen. Omtrent het aanbod van grind en andere sierstenen heeft u altijd een keuze bij Siergrind33! Wilt u het assortiment eerst komen bekijken? Dat kan! Ga langs in de showroom van Siergrind33 waar u – op afspraak – het assortiment kunt bekijken. Ook kunt u eenvoudig online een gratis proefstuk aanvragen. Zo ontvangt u een handvol, van uw favoriete sierstenen, gewoon door uw brievenbus! Hoe gaat u het assortiment van Siergrind33 binnenkort bekijken?

 

Siergrind33 biedt u de meest uitgebreide aanbod aan van grind, split en overige sierstenen. In de webwinkel maken ze gebruik van kwalitatieve foto’s, zodat u als consument beeld hebt hoe de sierstenen eruitzien. Bij het bepalen van welke sierstenen u gaat toepassen speelt dit natuurlijk een belangrijke rol! Zoekt u naar een specifieke grind of split soort en ziet u deze niet terug in het online aanbod? Dan raden we u aan om even contact op te nemen met de klantenservice van Siergrind33. Zij hebben namelijk nog heel wat grind soorten in het magazijn, die u online niet kunt bekijken.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.