Architect Oegstgeest een top bedrijf!

1 Zoals jullie misschien al wel weten woon ik in een heel leuk huisje. Dit huis heb ik zelf vanaf de grond laten bouwen met dank aan Architect Oegstgeest. Ik heb het hier nooit over gehad vandaar dat ik dit bedrijf even wil bedanken met dit artikel. Een aantal jaar geleden wilden mijn vriendin en ik graag verhuizen. We konden echter helemaal niks leuks vinden in de buurt. Maar op een dag kwam er een aantal straten verder een kavel leeg te staan. Dit leek ons wel wat aangezien we een leuk budget hadden konden we er wel iets leuks van proberen te maken. We zijn de uitdaging dus aangegaan. Ten eerste moesten we zorgen dat de koop helemaal goed ging. Dit was voor ons niet zo’n probleem. Daarna moesten we wat vergunningen aanvragen voor de bouw. Dit ging ook allemaal wel prima. Als laatste moesten we ook nog eens opzoek naar een architect alleen dit was lastig

We zijn op het internet gaan kijken.1

Aangezien we erg geen kende bij ons in de omgeving zijn we opzoek gegaan naar een architect op het internet. Door wat forums gelezen te hebben kwamen we al vrij snel op een goede naam. De naam van dit bedrijf was Architect Oegstgeest.

We besloten verder te gaan!

Aangezien alles positief was besloten we ze in te huren en te zien wat ze voor ons konden doen. Ze hebben achteraf een heel leuk huis voor ons gebouwd en daar zijn we erg dankbaar voor!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.